Solistul trupei Oasis s-a casatorit de Ziua Indragostitilor cu iubita sa, fosta membra a trupei All Saints, Nicole Appleton, scriu ziarele britanice citate de eonline.com. Cei doi au o relatie de opt ani. Casatoria civila a avut loc la Oficiul Starii Civile din Westminster, Londra. Locatia e aceeasi in care, in 1997, Gallagher se casatorea cu prima sotie, actrita Patsy Kensit.

La nunta au participat prietenii si familiile celor doi. Printre ei, sora miresei, Natalie cu iubitul ei, Liam Howlett de la Prodigy si fostele membre ale All Saints, Melanie Blatt si Shaznay Lewis. Marele absent de la eveniment a fost chiar fratele mirelui, Noel, chitaristul si compozitorul trupei Oasis. El se afla la Los Angeles unde lucreaza la viitorul album al trupei.

Liam Gallagher si Nicole Appleton au impreuna un copil in varsta de sapte ani, Gene. Liam mai are un baietel de opt ani, Lennon din prima casatorie si o fetita de noua ani, Molly, impreuna cu cantareata Lisa Moorish.

Cei doi proaspat casatoriti s-au cunoscut in 2000. Relatia a devenit extem de mediatizata de cand a fost creditata ca motiv de cumintire a solistului, cunoscut pentru vorbe urate aruncate altor staruri, batai in baruri de noapte sau chiar cu fratele sau.

Comportamentul vedetei rock era atat de violenta incat i-a fost interzis pe viata accesul pe aeronavele companiei Cathay Pacific dupa un incident petrecut in zbor.

Insa Nicole a apasat pe butonul potrivit reusit, aratandu-se rabdatoare si reusind sa-l aduca pe un drum mai bun. Ea a mai fost casatorita cu un alt baiat "bun", fostul solist de la Take That, Robbie Williams.

De ceva timp Nicole Appleton isi exprima dorinta de a se stabili la casa ei cu sotul sau. "Casatoria e importanta pentru mine. Ador ideea de a fi casatorita", declara sotia solistului, in ianuarie.