Celebrul actor Tom Hanks a anunțat pe contul său de Twitter că el și soția sa, actrița Rita Wilson, au fost testați pozitiv cu coronavirus în Australia, potrivit Reuters.

Rita Wilson si Tom HanksFoto: Flickr

Hanks a fost în Australia lucrând la un film când el și Rita Wilson au fost testați pozitiv pentru boala respiratorie. Actorul anunță că sunt izolați acum și urmează protocolul medical sperând la o recuperare rapidă.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus actorul. „Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”.

Thomas "Tom" Jeffrey Hanks (n. 9 iulie 1956) este un actor, regizor și producător de film american, câștigător a două premii Oscar pentru cel mai bun actor, potrivit Wikipedia. El și-a început cariera în comedii înainte de a obține succese notabile ca actor dramatic. La ora actuală, Hanks este listat ca fiind nr. 2 în topul actorilor cu cele mai mari încasări atât în SUA - 3,3 miliarde dolari - cât și în lume - aproape 6 miliarde $. Totodată, acesta se remarcă prin rolul principal avut în filmul Forrest Gump.