Starurile din seriale cu tematică medicală, ca „Dr. House", „ER" şi „Grey's Anatomy" aduc un omagiu „adevăraţilor eroi din sistemul de sănătate". Un clip în care aceştia mulţumesc personalului medical care luptă cu pandemia a fost publicat pe rețelele sociale.

Mesaj de incurajare pentru medicii care lupta contra Covid-19Foto: Captura YouTube

Actriţa Olivia Wilde, care a jucat în serialul de succes „Dr. House", a strâns o parte din starurile producţiilor cu tematică medicală pentru a aduce un omagiu personalului aflat în prima linie în lupta cu pandemia de COVID-19.

„Vreau doar să spun mulţumesc adevăraţilor eroi din sistemul de sănătate", a spus Wilde în clipul de mulţumire, în care mai apar, printre alţii, foştii colegi de distribuţie Lisa Edelstein, Omar Epps, Jennifer Morrison, Kal Pen şi Peter Jacobson.

Li se alătură staruri ale serialelor „Spitalul de urgenţă/ ER" - Julianna Margulies şi Maura Tierney -, Stagiarii/ „Scrubs" - Zach Braff, Sarah Chalke şi Donald Faison - şi „Anatomia lui Grey/ Grey's Anatomy" - Patrick Dempsey, Sandra Oh şi Kate Walsh.

De asemenea, în clip apar Edie Falco, actriţa din „Sora Jackie/ Nurse Jackie", Freddie Highmore din „Doctorul cel bun/ The Good Doctor" şi Neil Patrick Harris din „Doogie Howser".

Olivia Wilde, care a publicat clipul marţi, de Ziua Sănătăţii Mondiale, a făcut şi un apel la donaţii pentru cumpărarea de echipamente esenţiale personalului medical, informează Mediafax.