Actorul american Tom Hanks a găzduit din propria bucătărie ediţia de săptămâna aceasta a emisiunii de divertisment „Saturday Night Live”, după ce s-a vindecat de COVID-19. Starul a prezentat monologul de deschidere, menţionând că „este un moment ciudat să încerci să fii amuzant”.

Tom HanksFoto: Captura YouTube

Ediţia de săptămâna aceasta a celebrei emisiuni de divertisment „Saturday Night Live” de pe NBC a fost difuzată într-un format experimental, potrivit The Hollywood Reporter. Aceasta a fost realizată din materiale înregistrate, pentru a respecta regula distanţării sociale, în contextul pandemiei de COVID-19.

„Este frumos să îmi văd colegii de distribuţie", a spus Kenan Thompson la începutul emisiunii, realizată ca o videoconferinţă. „Suntem undeva între martie şi august”, a spus Kate McKinnon.

Tradiţionalul intro al emisiunii a inclus clipuri cu trupa emisiunii cântând de la distanţă şi cu membrii echipei făcând diverse lucruri în casele lor, jonglând cu conserve, făcând mâncare la microunde, participând la o petrecere cu ceai alături de păpuşi.

Episodul a fost găzduit de Tom Hanks, care a fost diagnosticat cu COVID-19 în luna martie. „Este un moment ciudat să încerci să fii amuzant”, a spus actorul în monologul de deschidere, filmat în propria bucătărie.

Actorul american a adăugat că el şi soţia sa, actriţa Rita Wilson, care a fost diagnosticată cu COVID-19 odată cu el, se simt bine.

„Nu mai există conceptul de sâmbătă”, a spus Hanks, făcând referire la faptul că pandemia a afectat programul tuturor.

„Să fiţi sănătoşi”, a spus Hanks în încheierea monologului, mulţumind personalului medical, angajaţilor de la serviciile de livrări, din magazine şi voluntarilor care se luptă în prima linie cu pandemia, transmite Mediafax.