Ceremonia pastrata secreta pana acum a fost organizata de fotbalist de unul singur. El i-a spus sotiei sale ce planuieste abia in ziua respectivului eveniment. Doar cativa prieteni si membrii ai familiilor au fost invitati la ceremonia intima care a avut loc in 2006 dar abia acum a iesit la iveala. Evenimentul a fost in contrast total cu nunta opulenta pe care cei doi au avut-o acum noua ani, scrie Daily Mail.

Un prieten al Beckham-ilor a declarat dupa: "Am plans. A fost sublim si fara showbiz".

Nunta lor din 1999 a avut loc la un castel irlandez, in fata a mii de spectatori si celebritati. Mirii au stat atunci pe doua tronuri ostentative create special.

Pentru a pastra permanent in memoria lor ziua in care si-au reinnoit juramintele, cei doi si-au tatuat cu numere romane data: 8 Martie 2006. Evenimentul a avut loc la locuinta lor din Hertfordshire. David a adus-o pe Victoria de la Madrid fara sa-i spuna nimic si cand au ajuns acasa, el i-a cerut in genunchi sa-l ia de barbat pentru a doua oara. Surprinsa total, ea a acceptat. Martori au fost cei doi copii mai mari, Brooklyn si Romeo.

Fosta Spice Girl, Posh, in varsta de 33 de ani, si-a facut tatuajul la doua saptamani de la eveniment. Ea si-a scris deasupra datei fraza in latina "De Integro" (Din nou de la inceput). David, 32 de ani, avea fraza deja tatuata.

David nu s-a oprit aici, a doua zi si-a dus sotia la Paris unde a ingropat-o in cadouri.