Ceea ce părea doar o speculație a presei de tip tabloid s-a adeverit în cele din urmă în cursul zilei de miercuri: Ana Bogdan (27 de ani - 92 WTA) și Norris Măgeanu (44 de ani) nu mai formează un cuplu.

HotNews.roFoto: Hotnews

Președintele Federației Române de Automobilism Sportiv a oferit detalii despre despărțire la Gsp Live.

Care a fost principala cauză a despărțirii

„Mersul împreună la turnee ne-a distrus relația. Am stat 3 ani non-stop împreună. Acasă, la antrenamente. Non-stop. Am trăit împreună meciurile, emoțiile din meciuri, emoțiile de după meciuri.

Am discutat și ca iubiți, dar și ca prieteni. E greu ca o relație de iubire să funcționeze când ești «de toate». La început, eram mândru că reușiserăm să facem asta, dar iată că nici nouă nu prea ne-a ieșit. E o chestie sensibilă" - Norris Măgeanu.

Cine ar trebui să-l însoțească pe sportiv la turnee

"E important ca sportivul să fie în timpul competiției cu persoane care nu sunt implicate emoțional și care sunt acolo pentru a face ceea ce e de făcut. Consider cu tărie că nu părinții trebuie să meargă cu sportivii la întreceri sportive. Nu părinții, nu iubiții, nu soții", a declarat Norris Măgeanu, la Gsp Live.

De-a lungul timpului, Norris s-a aflat de mai multe ori pe primele pagini ale tabloidelor, el având relații mediatizate cu Lorena, sora fotomodelului Catrinel Menghia, și Mădălina Nicolescu, fiica lui Constantin Nicolescu, fost președinte al Consiliului Județean Argeș.

Măgeanu este tatăl unei fiice, Rianna, din relația pe care a avut-o cu prezentatoarea tv Corina Dănilă.