Actorul Richard Gere, în vârstă de 70 de ani, a devenit tată pentru a treia oară, soţia sa, activista spaniolă Alejandra Silva, în vârstă de 37 de ani, dând naştere celui de-al doilea copil al cuplului, un băiețel, potrivit publicaţiei spaniole Hola!.

Richard Gere si sotia luiFoto: Captura Youtube

Primul copil al cuplului, un băieţel care a primit numele Alexander, s-a născut în februarie 2019.

Gere şi Silva s-au căsătorit civil în aprilie 2018, în Spania, iar nunta au făcut-o la New York.

Actorul american mai are un fiu în vârstă de 20 ani, Homer, cu fosta sa soţie, actriţa americană Carey Lowell, de care a divorţat în 2016, după o căsnicie de 14 ani.

Printre rolurile majore interpretate de Richard Gere într-o carieră prestigioasă se numără prestaţiile sale din "American Gigolo", de Paul Schrader, şi "Ofiţer şi gentleman", de Taylor Hackford - care i-a adus prima nominalizare la Globurile de Aur; interpretarea din drama din era jazz-ului "Cotton Club", de Francis Ford Coppola; rolul personajului negativ Mike Figgis din "Afaceri interne"; milionarul romantic Edward Lewis din comedia romantică "Frumuşica/ Pretty Woman", care i-a adus a doua nominalizare la Globul de Aur. Lor li se adaugă rolurile din drama romantică "Sommersby", de Jon Amiel, musicalul "Chicago" - pentru care a câştigat un Glob de Aur - şi "Dr. T şi femeile", un delicat studiu al relaţiilor, regizat de Robert Altman, transmite Mediafax.

Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman:

Richard Gere, alături de Jennifer Lopez în "Shall We Dance?":