Reţeaua publică din Marea Britanie vrea să reia filmările cu echipele de producţie în carantină. Toate producţiile BBC au fost blocate de izbucnirea epidemiei cu noul coronavirus, informează Mediafax.

BBC logoFoto: BBC

Reţeaua publică de televiziune din Marea Britanie vrea să reia filmările cu echipele de producţie în carantină. Toate producţiile BBC au fost blocate de izbucnirea epidemiei cu noul coronavirus.

Şefii televiziunii au declarat că filmările ar putea fi reluate prin plasarea actorilor şi regizorilor în carantină comună, arată The Guardian.

Piers Wenger, şef de departament pentru BBC drama, a explicat în timpul unei prezentări online pentru Festivalul de televiziune din Edinburgh, faptul că singura opţiune pentru reluarea filmărilor este plasarea actorilor şi echipelor de filmare în carantină pentru a putea interacţiona pe acelaşi platou de filmare.

Oficialul BBC a recunoscut şi că o asemenea măsură care ar determina vedetele să petreacă mult mai mult timp pe platoul de filmare ar creşte substanţial costurile de producţie.