Madonna a participat la o petrecere organizată cu ocazia zilei de naştere a unui prieten apropiat. Apariţia cântăreţei vine la doar două zile după ce a anunţat pe Instagram că a fost testată pozitiv pentru anticorpi de coronavirus, scrie Page Six, conform Mediafax.

HotNews.roFoto: Hotnews

Madonna, în vârstă de 61 de ani, a fost văzută în timp ce s-a îmbrăţişat şi a vorbit cu sărbătoritul, fotograful Steven Klein.

Petrecerea prin care fotograful şi-a sărbătorit împlinirea a 55 de ani, a fost transmisă online prin Zoom şi mai mulţi prieteni au participat, dar unele dintre persoanele foarte apropiate lui Klein, printre care şi Madonna, au participat în persoană.

Videoclipurile şi fotografiile surprinse la petrecere arată că niciunul dintre cei prezenţi nu au purtat măşti de protecţie şi nu s-a păstrat distanţarea socială în ciuda pandemiei.

Prezenţa Madonnei la petrecere vine la câteva zile după ce a dezvăluit rezultatul testului pentru anticorpii de Covid-19.

„Am făcut un test ieri şi am aflat că am anticorpi”, spune Madonna, în timp ce scrie câteva gânduri la o maşină de scris. Cântăreaţa a mai spus că are de gând să petreacă ceva timp în afara casei, în urma rezultatelor testului.

În timp ce controversata cântăreaţă pare încrezătoare în abilitatea sa de a ieşi din casă acum că a testat pozitiv pentru anticorpi, ceea ce indică faptul că a fost expusă la noul coronavirus, Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC) avertizează că în cazul în care o persoană testează pozitiv la anticorpi Covid-19 asta nu o face neapărat imună la noul coronavirus.

„Un rezultat pozitiv arată că ai anticorpi care au rezultat cel mai probabil în urma infecţiei cu SARS-CoV-2 sau alt coronavirus”, spune CDC. „Este neclar dacă anticorpii pot oferi protecţie (imunitate) împotriva contractării virusului din nou”, mai susţin specialiştii.