Celebrul personaj Popeye Marinarul va fi eroul unui film de animaţie semnat de Genndy Tartakovsky, cunoscut pentru filme precum "Samurai Jack" şi "Hotel Transilvania".

Popeye MarinarulFoto: Captura YouTube

Popeye, marinarul amator de spanac, va reveni în cinematografe, la 40 de ani de la versiunea live din 1980 cu Robin Williams, potrivit Animation Magazine.

Celebrul personaj de bandă desenată, care a împlinit anul trecut 90 de ani, va fi eroul unui film de animaţie semnat de Genndy Tartakovsky, cel care se află în spatele "Samurai Jack", "Războiul stelelor: Războiul clonelor" şi "Hotel Transilvania".

Genndy Tartakovsky lucrează de mai mult timp la acest proiect.

La începutul anilor 2010, el a început să realizeze o adaptare în 3D a aventurilor personajului şi chiar a dezvăluit un test de animaţie promiţător, dar proiectul a fost abandonat de Sony pentru "Emojimovie: Express Yourself".

Dar situaţia s-a schimbat: "Emojimovie: Express Yourself" nu a avut succesul aşteptat şi Genndy Tartakovsky şi-a putut îndeplini visul cu trilogia "Hotel Transilvania". El a semnat anul trecut "Primal", un serial de animaţie despre preistorie, realizat în Franţa, informează News.ro.