Actorul Fred Willard, cunoscut pentru rolurile din „Everybody Loves Raymond” şi „Modern Family, a murit la vârsta de 86 de ani, scrie Variety.

Fred WillardFoto: Captura YouTube

Willard - care va putea fi văzut în serialul „Space Force”, pe care Netflix îl va lansa la finalul lunii - a murit vineri, în casa lui din Los Angeles, din cauze naturale, a transmis fiica sa, Hope Mulbager.

Actorul a fost căsătorit timp de 50 de ani cu Mary Willard, dramaturg. Ea a murit în 2018, la vârsta de 71 de ani.

Fred Willard a debutat în Chicago cu improvizaţii şi a devenit o prezenţă obişnuită în programele de televiziune, aproape mereu în roluri mici, dar memorabile.

A fost de patru ori nominalizat la Emmy, de trei ori (în 2003, 2004, 2005) pentru rolul Hank din „Everybody Loves Raymond” şi o dată (în 2010) pentru partitura Frank Dunply din „Modern Family”.

În anul 2015, Willard a câştigat un premiul Daytime Emmy pentru „The Bold and the Beautiful”.

A debutat în lungmetraj în 1967, în „Teenage Mother”. A făcut parte din distribuţia unor filme ca „Get Smart” (1968), „Love, American Style” (1970), „Silver Streak” (1976), alături de Gene Wilder şi Richard Pryor, şi „Fun with Dick and Jane” (1977), cu Jane Fonda şi George Segal, transmite News.ro.