​Există multe subiecte de filme inspirate din realitate, iar unul dintre ele ar putea fi cel al cântărețului de succes care a făcut pasul greu de crezut de la a dormi la metroul londonez la proprietăți imobiliare de aproximativ 63 de milioane de euro.

HotNews.roFoto: Hotnews

Numele său este cunoscut în întreaga lume, iar melodiile sale au dominat topurile și pot fi auzite în tot felul de locații: îl cheamă Ed Sheeran, are 29 de ani, iar povestea vieții sale pare mai degrabă una fabricată la Hollywood.

A dormit inclusiv la metroul londonez

Nu i-a mers însă mereu precum în prezent. Artistul povestește cum în 2008, 2009 și chiar și 2010 nu avea unde să doarmă. La momentul respectiv, metroul londonez a fost o casă călduroasă și primitoare.

"Nu a fost chiar atât de rău (n.r. să doarmă la metrou), nu este ca și cum aș fi dormit pe străzile reci ale orașului", spune Sheeran.

A ajutat firea sociabilă, a ajutat și alcoolul

"Nu am avut unde să stau în acea perioadă, dar cumva am făcut lucrurile să funcționeze. Știam unde aș putea găsi un pat și știam pe cine să sun pentru a primi o podea primitoare pentru a dormi. Să fiu o persoană sociabilă a ajutat din plin, la fel alcoolul", completează Ed.

În prezent, artistul deține în total 22 de proprietăți în Londra (case și apartamente), conform mirror.co.uk.

De menționat este un aspect deloc de neglijat: toate aceste imobile au fost achiziționate cu bani cash.

"Sheeranville" - Super proprietatea pe care Ed o deține în Suffolk:

Conform jurnaliștilor londonezi, artistul ocupă de doi ani primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, cu o avere estimată undeva la aproape 230 de milioane de euro.

Cele mai cunoscute melodii ale lui Ed Sheeran:

10 lucruri mai puțin știute despre artist: