​28 mai este o zi importantă din viața artistei Kylie Minogue: împlinește 52 de ani. Cunoscută pe tot mapamondul pentru muzica sa, australianca câștigă încă bani frumoși din concerte, dar are și alte surse de venit.

Kylie MinogueFoto: Captura Instagram

1988, anul ieșirii în evidență

În 1988, australianca a ieșit pentru prima dată în evidență: "I Should Be So Lucky" a fost cântecul care a propulsat-o pe primele locuri în topurile mondiale. De la acel moment, artista a cunoscut gustul succesului, singura perioadă mai cenușie din carieră înregistrându-se în perioada 1993-1998.

Cu o abilitate formidabilă de reinventare, Kylie a făcut pasul înapoi în lumina reflectoarelor la începutul anilor 2000. "Spinning Around", Can't Get You out of My Head", "In Your Eyes" și "Slow" au fost melodii care i-au adus locuri fruntașe în topuri și încasări pe măsură.

Cancerul mamar și marea victorie a carierei

Cu succesul revenit pe strada sa, Kylie nu a putut să se bucure până la capăt de glorie. În 2005 i-a fost descoperit un cancer mamar, iar până la operație a mai fost doar un pas.

Pe 21 mai 2005, artista a trecut cu bine peste intervenția chirurgicală, iar apoi a făcut chimioterapie. Lucrurile au mers bine, iar Kylie a putut să-și reia activitatea artistică undeva din 2006 (a lucrat la un nou album în studio).

În 2019 a adunat două milioane de lire sterline din muzică

Cântăreței continuă să-i meargă bine din punct de vedere profesional. Conform presei din Australia, artista a adunat două milioane de lire sterline în 2019 din muzică.

"Kylie este încă o mașină de făcut bani. Are o bază de fani loiali, doritori să o vadă cântând live", se precizează în presa australiană.

Bani pentru a promova turismul australian

Puternic zguduit de incendiile de vegetație de la începutul anului, turismul australian a mai primit o lovitură din cauza pandemiei de coronavirus. În încercarea de a atrage turiștii înapoi, autoritățile australiene au apelat la imaginea cântăreței.

Kylie a apărut într-un video în care îi îndeamnă pe turiști să vină cu toată încrederea în Australia, iar pentru acest lucru a primit fix $935.000. Nu e tocmai rău, nu?

Jurnaliștii australieni vorbesc despre o avere de aproximativ 90 de milioane de dolari adunată de Kylie Minogue de-a lungul unei carierei în care strălucirea a existat din plin.

Discografie:

Kylie (1988)

Enjoy Yourself (1989)

Rhythm of Love (1990)

Let's Get to It (1991)

Kylie Minogue (1994)

Impossible Princess (1997)

Light Years (2000)

Fever (2001)

Body Language (2003)

X (2007)

Aphrodite (2010)

Kiss Me Once (2014)

Kylie Christmas (2015)

Golden (2018)

Cum arată Kylie Minogue la 52 de ani:

Sursa foto: contul de Instagram al artistei

Kylie, la începutul anilor '2000: