​"Britanicii au talent" tocmai a încheiat seria celor 8 audiții, iar acum se va trece la faza semifinalelor. Ultima emisiune a debutat cu un moment gustat din plin de telespectatori. Unul dintre jurați a fost dat pe moment dispărut, însă și-a făcut până la urmă apariția deghizat într-o personalitate importantă a englezilor, în vârstă de 94 de ani.

Jurat de la "Britain’s Got Talent" Foto: Captura YouTube

Simon Cowell, Amanda Holden și Alesha Dixon și-au făcut apariția în platoul de filmare în aplauzele spectatorilor. Lipsea însă cineva dintre cei 4 jurați: David Walliams.

După câteva secunde de incertitudine, comediantul și-a făcut apariția din înaltul scenei, deghizat în... Regina Elizabeth a Marii Britanii.

Nu au fost anunțate deocamdată audiențele, însă emisiunea din 16 mai a adunat 8,98 milioane de telespectatori, făcând din ITV lider de piață.

Regina Elizabeth a Marii Britanii, care a împlinit 94 de ani pe 21 aprilie, a putut fi văzută pentru prima dată după izbucnirea pandemiei, imaginile cu aceasta călare pe Balmoral Fern, unul dintre poneii ei din rasa Fell, devenind virale.

Cine face parte dintre jurații de la "Britanicii au talent": Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon și David Walliams.