Spice Girls a fost un nume important la începutul anilor 2000. Trupa s-a reunit și produce bani frumoși din concerte. Victoria este singura dintre cele 5 membre fondatoare care nu a dorit să revină pe scenă alturi de colegele ei. Cu toate acestea, "Posh Spice" are partea ei financiară rezervată, deși nu a mai vrut să se afișeze alături de formația care i-a adus consacrarea. Soția lui David Beckham și-a construit o altă carieră: este creatoare de modă.

HotNews.roFoto: Hotnews

În 2019, trupa Spice Girls a avut o serie de 13 concerte, iar de pe urma acestora formația a adunat undeva la 4.5 milioane de lire sterline. Acest lucru înseamnă o creștere cu 124.000 de lire sterline față de anul precedent.

Conform datelor existente, "Spice Girls Limited" mai are cinci membri activi: Victoria, Geri Horner, Mel C, Mel B și Emma Bunton (cele 5 care formau de altfel trupa încă de la începuturi).

În turneul de anul trecut, Victoria a refuzat să meargă împreună cu fostele sale colege. Motivul principal sau nu, doamna Beckham a lăsat să se înțeleagă faptul că este mult prea implicată în pasiunea mai recentă: aceea de a fi designer de modă.

Ironia face ca Victoria să fi încasat mai mulți bani de pe urma concertelor Spice Girls decât din industria modei, asta deși a refuzat să fie pe scenă alături de colegele sale.

Conform unul calcul simplu, Victoria are de luat de pe urma încasărilor Spice Girls din 2019 aproximativ 900.000 de lire sterline.

Presa britanică vorbește despre faptul că suma este mai mare cu 200.000 de lire față de cât a încasat Posh Spice din funcția de designer de modă într-un an (salariu pe care și l-a plătit singură).

Pe numele de naștere Victoria Caroline Adams, artista s-a căsătorit în 1999 cu David Beckham, unul dintre cei mai importanți jucători din fotbalul mondial din ultimii 30 de ani.

În vârstă de 46 de ani, Victoria este femeie de afaceri, creatoare de modă și cântăreață (sau a fost).

Are patru copii împreună cu Beckham: Brooklyn (21 de ani), Romeo (18 ani), Cruz (15 ani) și fiica Harper (9 ani).

Conform jurnaliștilor de la Mirror, familia Beckham ar avea în total o avere estimată la 1 miliard de dolari americani (fotbal, drepturi de imagine, muzică, afaceri: imobiliare, echipă de fotbal în Miami, proprietăți, etc).

Cum arată Victoria Beckham la 46 de ani:

View this post on Instagram

Sunny morning workout #ReebokxVictoriaBeckham

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

View this post on Instagram

Family bike ride on my birthday x #Veebok

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on