​​Răzvan Simion și Lidia Buble nu mai formează un cuplu. Într-o postare pe Instagram, prezentatorul tv a anunțat despărțirea dintre cei doi, după o relație de cinci ani.

HotNews.roFoto: Hotnews

Cunoscut în special de la emisiunea "Neatza", Răzvan (39 de ani) și Lidia (26 de ani) formau un cuplu de cinci ani de zile.

La începutul lui noiembrie 2015, cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună, cu ocazia nunții dintre Anca Serea și Adi Sînă.

Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana, împreună cu care are doi copii (Ianca şi Tudor). Ei divorțaseră în luna mai a lui 2016, după ce omul de televiziune a început o relație cu Lidia.

Postarea de pe Instagram prin care Răzvan Simion anunță despărțirea:

View this post on Instagram

O noua calatorie... Sunt diferit astazi pentru ca am invatat sa nu ii mai judec pe ceilalti si nici pe mine. Am invatat sa ii iert pe ceilalti pt ca mi au oferit prea mult ori prea putin dar mai ales sa ma iert pe mine. Au fost ani in care m am iubit prea putin in timp ce primeam prea multa iubire cu care nu stiam ce sa fac. Au fost ani in care m am ferit de iubire ca de cel mai mare dusman. Au fost ani in care iubirea mi a fost oxigen. Ce am invatat pana acum despre iubire? Iubirea inseamna daruire, libertate emotionala, inseamna a vrea din suflet sa il vezi pe celălalt fericit. Plecam amandoi intr-o calatorie a regasirii de sine. Dar separat. Ma iert pe minte pt tot ce am fost si pt tot ce n-am fost... Suntem in continuare o echipa si construim proiectul muzical si in rest doi...fosti iubiti.... actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tanar iar astazi sunt intelept. Copilul râde: "Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!" Tânărul cântă: "Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!" Bătrânul tace: "Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!" L.B. Viața frumoasa, Sufletel!

A post shared by Razvan Simion (@futuristul) on

Lidia Buble, pe contul personal de Instagram - Cum arată cântăreața:

View this post on Instagram

MOOD\uD83E\uDD0D

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on