Un canal de televiziune canadian a scos din grilă emisiunea celei mai bune prietene a lui Meghan Markle, soția prințului Harry, după ce a fost acuzată că a amenințat un blogger de culoare, potrivit AFP.

Jessica MulroneyFoto: Wikipedia

Comportamentul prezentatoarei Jessica Mulroney este "în contradicție cu angajamentul nostru față de diversitate și egalitate", a declarat joi televiziunea CTV.

Canalul a anunțat eliminarea reality show-ului său, „I Do, Redo”, care se desfășura în jurul temei căsătoriei.

Conflictul a început după ce bloggerul Sasha Exeter a lansat un „apel general la acțiune” pentru ca ”influenserii” să se mobilizeze în sprijinul protestelor organizate în onoarea lui George Floyd.

Potrivit lui Exeter, Jessica Mulroney, care nu a răspuns la acest apel, a amenințat-o în scris că o va descuraja și o va ataca pe brandurile partenere ale blogului său.

"Uite, nu spun că Jess este rasistă, dar iată ce voi spune: este foarte conștientă de bogăția, puterea și privilegiile care vin din culoarea pielii", a spus Sasha Exeter.

"Jessica nu și-a folosit niciodată vocea pentru a susține mișcarea și nici nu a înțeles de ce ar trebui să o facă", a spus ea, adăugând că vedeta este "cea mai bună prietenă a uneia dintre cele mai cunoscute femei negre din lume", Meghan Markle.