FOTO Divă sexy la începutul anilor 90 - Cum arată Sabrina la 52 de ani și de ce se consideră călugăriță pe lângă artistele de azi

de Red. Life     HotNews.ro
Sâmbătă, 13 iunie 2020, 11:06 Life | Showbiz


Sabrina
Foto: Instagram
La începutul anilor '90, melodia "Boys" răsuna din plin pe casetele din România, iar Sabrina era o vedetă la modă. Anii au trecut, iar cântăreața italiană (pe atunci doar o puștoaică) a ajuns la 52 de ani.

Norma Sabrina Salerno, pe numele de botez, este cântăreață, fotomodel, actriță, producător de televiziune, producător muzical și textier.

A obținut un succes deplin cu piesa Boys (Summertime Love - lansată în 1987), una foarte cunoscută și în România. La fel, videoclipul a fost unul la modă pentru acea perioadă, fiind considerat îndrăzneț prin imaginile sexy pe care le afișa.

Într-un interviu pentru Adevărul, Sabrina mărturisea că se simte precum o călugăriță pe lângă artistele de azi, care arată aproape tot pe scenă sau în videoclipuri.

Discografie:

Sabrina (1987)
Super Sabrina (1988)
Over The Pop (1989)
Maschio Dove Sei (1995)
A Flower's Broken (1999)
Erase Rewind (2008)

Una dintre cele mai cunoscute melodii la începutul anilor '90:



Cum arată acum Sabrina, la 52 de ani:

View this post on Instagram

Black And White . \uD83C\uDDEE\uD83C\uDDF9

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on


View this post on Instagram

Bikini o costume intero? \uD83D\uDC59☀️

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on


View this post on Instagram

500 k !!! Grazie di ❤️❤️❤️❤️❤️.

A post shared by SABRINA SALERNO OFFICIAL (@sabrinasalernofficial) on











Citeste doar ceea ce merita. Urmareste-ne si pe Facebook si Instagram.

















22062 vizualizari

  • -26 (48 voturi)    
    80s (Sâmbătă, 13 iunie 2020, 11:35)

    catalinpetru [utilizator]

    Boys e din 1987 iar Sabrina n-a mai insemnat mare lucru in anii 90.
    De altfel Sabrina e legata strict de curentul Italo Disco ce e aproape sinonim cu muzica de proasta calitate din discotecile europene ale anilor 80.
    Daca tot nu va pricepeti la muzica, macar google it. :)
    • +23 (31 voturi)    
      Priceputule, mai luminează-ne. (Sâmbătă, 13 iunie 2020, 11:50)

      Tayen [utilizator] i-a raspuns lui catalinpetru

      Zi-ne care ea muzica de bună calitate? Știm, aia pe care o ascultai tu la vecini, dar care?
    • +17 (19 voturi)    
      Bă, tu ești ceva mare critic de muzică (Sâmbătă, 13 iunie 2020, 12:46)

      Lovercraft [utilizator] i-a raspuns lui catalinpetru

      și nu știm noi...
  • +36 (38 voturi)    
    Delicios (Sâmbătă, 13 iunie 2020, 11:40)

    ipolitic [utilizator]

    Nevasta mea e in bucatarie, asa ca am putut analiza minutios informatiile continute de articol. Mi-a largit orizontul cultural...
    • +8 (10 voturi)    
      cam da (Sâmbătă, 13 iunie 2020, 13:41)

      codyrocco [utilizator] i-a raspuns lui ipolitic

      cate ... au fost executate pe baza materialului astuia, in acei ani...
  • +4 (14 voturi)    
    crede si nu cerceta (Sâmbătă, 13 iunie 2020, 11:58)

    iondelaafumati [utilizator]

    bisturiul face minuni la orice vârstă !
  • +3 (19 voturi)    
    ce zvârcuri misto avea in piscina.. (Sâmbătă, 13 iunie 2020, 12:03)

    Ismail Paine de circ [utilizator]

    ... dar pana la urma, inevitabil, e valida vorba aia ca orice cal de curse ajuge gloabā.
  • +7 (9 voturi)    
    filtre la greu! (Sâmbătă, 13 iunie 2020, 13:00)

    andimi [utilizator]

    frumos si placut ochiului, insa prea bagat filtre la greu la foto! Se vede de la o posta, iar pe youtube gasesti inregistrati cu ea live in care se vede realitatea necosmetizata.
  • +9 (11 voturi)    
    Vocea și talentul (Sâmbătă, 13 iunie 2020, 13:24)

    fdaniel [utilizator]

    Într-adevăr, "pe lângă artistele de azi, care arată aproape tot pe scenă", doamna în discuție (drăguță, de altfel) este recomandată, evident, de voce și talent .....
    iar faptul că clipul e filmat în costum de baie e un element secundar.
    • +5 (7 voturi)    
      ce vorbesti acolo... (Duminică, 14 iunie 2020, 7:27)

      Ismail Paine de circ [utilizator] i-a raspuns lui fdaniel

      .. putea sa cante si cu scotch la gura, era tot aia.


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Întâlniri on-line | #deladistanță

Top 10 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.

Aici puteti modifica setarile de Cookie

hosted by
powered by
developed by