V-ați gândit vreodată cum ar fi ca un cuplu de ”staruri porn” să vă bată la ușă, goi pușcă, la îndemnul guvernului? Se întâmplă într-o campanie inițiată de executivul din Noua Zeelandă cu scopul de a combate efectele consumului online de pornografie în rândul minorilor sub 18 ani.

Campanie Noua Zeelanda (Screenshot)Foto: Hotnews

În videoclipul campaniei, doi actori din filme pentru adulți bat la ușa unei familii, fiind întâmpinați de mama unui adolescent, potrivit Guardian.

”Fiul dvs se uită la noi online”, îi spun cei doi femeii, șocate de apariția lor. Cei doi își continuă pledoaria spunând că viața nu-i ca în filme și ei nu vorbesc niciodată despre consimțământ sau relații, ci...”trec direct la acțiune”.

”Dar eu nu mă port niciodată așa în viața de zi cu zi”, mai spune bărbatul, completând că e timpul ca mama să aibă o discuție cu adolescentul, fără niciun fel de judecăți, tocmai când băiatul își face apariția în hol, nevenindu-i să-și creadă ochilor.

Campania Keep It Real inițiată de guvern conține și videoclipuri privind hărțuirea online, conștientizarea riscurilor privind pedofilii și accesul copiilor la conținut care promovează violența.