​A ajuns la aproape 53 de ani (îi va împlini pe 1 iulie), dar viața sa amoroasă continuă să țină prima pagină a ziarelor. Pamela Anderson a devenit cunoscută în România în special datorită serialului Baywatch. A pozat în Playboy, iar statutul de divă nu prea a ajutat-o de-a lungul vieții personale: a trăit multe dezamăgiri în dragoste.

HotNews.roFoto: Hotnews

S-a născut pe 1 iulie 1967, în Ladysmith - British Columbia - Canada, iar consacrarea a cunoscut-o după ce a apărut în Playboy și a jucat în serialele Baywatch (1992–1998) și V.I.P. (1998-2002).

Are două cetățenii (canadiană și americană) și multe relații păguboase care i-au adus de-a lungul vieții dezamăgiri, după cum chiar ea povestea la un moment dat.

CV-ul personal reține patru soți: Tommy Lee (1995-1998), Kid Rock (2006-2007), Rick Salomon (2007 - anulat 2008 și 2014-2015) și Jon Peters (12 zile la începutul lui 2020). Are doi copii împreună cu Tommy Lee: Brandon Thomas (24 de ani) și Dylan Jagger (23 de ani).

S-a căsătorit cu Tommy Lee, deși îl cunoscuse cu doar patru zile înainte

Viața amoroasă a Pamelei a avut episoade desprinse parcă din filme. Pe 19 februarie 1995, se căsătorește cu Tommy Lee (bateristul celor de la Mötley Crüe) deși îl cunoștea de aproximativ...4 zile. Mai mult, mama actriței a aflat de existența căsătoriei din revista People.

Și-au unit destinele pe plajă, iar Pamela a participat la eveniment în bikini.

Relația a fost una tumultoasă, iar la un moment dat Tommy a fost și reținut pentru violență conjugală și condamnat la șase luni de închisoare. S-au despărțit în 1998.

Până la următorul soț (Kid Rock), Pamela a fost logodită cu modelul Marcus Schenkenberg. Cu Kid s-a căsătorit pe un yacht în Saint Tropez, dar nici de această dată nu a fost cu noroc pentru Pamela. "M-am simțit blocată în timp, a fost frustrant", a povestit la un moment dat vedeta.

Pe 27 noiembrie 2006 a divorțat și de Lee, invocând la Curtea Superioară din Los Angeles "diferențe ireconciliabile". Cu toate acestea, Anderson a mărturisit la aproape un an de la divorț că a făcut frecvent sex cu Tommy, încercând astfel să facă cumva lucrurile să funcționeze.

Nu a fost totuși cazul, Pamela anunțând în a doua parte a lui 2007 logodna cu producătorul Rick Salomon în Las Vegas. A urmat o nuntă desfășurată într-un cadru mai restrâns, iar la nici două luni distanță actrița a cerut ca actele să fie anulate pe motiv de fraudă.

Telenovela nu s-a încheiat însă aici: după ce a precizat la un moment dat că ea și Salomon sunt "prieteni cu beneficii", cei doi s-au recăsătorit, iar anunțul a fost făcut în ianuarie 2014.

Au depus actele de divorț în februarie 2015, iar procedura a fost finalizată la finalul lunii aprilie a aceluiași an.

Sex de 12 ori pe noapte, e cea mai bună

În fine, Pamela și-a găsit aparenta liniște în brațele unui campion mondial de fotbal (alături de Franța, în 2018). Adil Rami și Pamela Anderson au început o relație în 2017. Nu a fost însă ceva menit să țină foarte mult timp, actrița anunțând în iunie 2019 că totul s-a încheiat între ei.

Deși a trecut ceva timp de la despărțire, Pamela continuă să țină prima pagină a ziarelor de scandal. Este vorba despre o declarație a unui fost coleg de la FC Sochi al lui Rami, Alexandr Kokorin. Acesta a dezvăluit ce le-a povestit Adil în vestiar.

"Rami ne-a spus multe lucruri interesante despre Pamela. În mod normal, toți băieții au fost interesați de cum era ea în pat. Ne-a zis că a fost cea bună femeie din viața lui și că au făcut sex de 12 ori într-o noapte. Nici măcar nu mi-e rușine că dezvălui o astfel de informație", a spus Kokorin.

După episodul Rami, Pamela a rămas cu multe dezamăgiri: "Ultimii doi ani - sau chiar mai mult din viața mea - au fost o mare minciună. Am fost păcălită. Sunt devastată să aflu că Adil ducea o viață dublă. Obișnuia să glumească despre alți fotbaliști care aveau iubite în apartamente foarte aproape de soțiile lor și îi numea .

Dar el e și mai rău de atât. El le-a mințit pe toate. Cum este posibil să controlezi inimile și mințile a două femei în felul ăsta? Și sunt sigură că nu au fost doar două. El este adevăratul monstru", a scris Pamela Anderson pe contul personal de Instagram.

Pamela, împreună cu Adil Rami

Odată trecut episodul Rami, Pamela l-a cunoscut pe Jon Peters, producător de filme la Hollywood. Conform presei americane, actrița și noul său iubit s-ar fi căsătorit pe 20 ianuarie 2020. La 12 zile distanță, cei doi au luat-o pe drumuri separate, fiind pronunțat divorțul.

Cum arată Pamela Anderson la 53 de ani:

Pamela Anderson, pe contul personal de Instagram:

View this post on Instagram

@jasmindotcom \uD83C\uDF38 fire ...

A post shared by Pamela Anderson \uD83C\uDF38 (@pamelaanderson) on