Asociatia pentru tratametul etic al animalelor (PETA) a contorizat voturile pentru cel mai prost imbracate staruri ale anului. Spre nefericirea ei, regina a fost aleasa Aretha Franklin.

Cele mai multe celebritati stiu deja ca blanurile sunt o mare "greseala" in vestimentatie. Dar unele nu s-au prins ca si pielea sau alte accesorii exotice sunt in acelasi trend descendent. De aceea PETA a extins anul acesta categoriile pentru care au fost nominalizate vedetele la titlul de "Cea mai prost imbracata". Au fost incluse si hainele din piele de orice natura: vaca, piton, crocodil, etc.

"Animalele sunt fiinte vii, care au simtaminte, care nu vor sa moara si care, cel mai important lucru, NU SUNT MATERIALE TEXTILE! Vacilor ucise pentru piele li se taie coarnele si copitele de vii, fara anestezic! Crocodililor li se dau cu topoare si ciocane in cap doar pentru piele!", este mesajul cu care PETA incearca sa descurajeze cumpararea produselor fabricate din parti animale.

Si anul acesta, cei care au cumparat, purtat si, implicit, pierdut sunt...

Aretha Franklin

"Ce-ar fi sa arati ceva respect si animalelor?", ii arunca PETA o provocare artistei, parafrazand chiar un vers din celebrul cantec al Arethei, "Respect". Aretha a gresit afisandu-se la Premiile Grammy intr-o noua blana impozanta. "Aratai de parca mergeai sa canti "I am the Walrus" al Beatles-ilor. Poate ca esti o regina, dar nu stii nimic despre compasiune", au apostrofat-o reprezentantii PETA.

Marilyn Manson

Este tot timpul ambalat in piele din cap pana in picioare. Manson are in dulap atatea schelete incat ar umple un cimitir pentru animale. Si ca si cand nu ar fi suficient ca poarta haine confectionate din animale ucise, Manson declara ca isi poarta pantalonii din piele de vaca 24 de ore din 24, 7 zile din 7. "Singurul moment in care renunta la imputiciunea aia vestimentara este probabil cand face sex", sustine PETA.

Eva Longoria

Si ea e o nemiloasa. Arata groaznic in blanurile pe care le are. "O nevasta disperata care are nevoie urgenta de un divort de stilistul actual", se amuza organizatia pentru protectia animalelor.

Lindsay Lohan

"Stiu Cine M-a Ucis" nu este numai titlul ultimului ei film. Este strigatul animalelor masacrate pentru ca aceasta "fata rea" sa poata aparea in tinute extravagante. "Lindsay nu mai exista nici o metoda sa invii vulpile, pe care cineva le-a ucis electocutandu-le anal, ca sa arati tu groaznic", i-au transmis PETA.

Kate Moss

Nimic nu face mai bine tranzitia de la supermodel la supervampa decat o haina de blana. PETA ii recomanda: "Daca s-ar vedea singura mai bine cu ochii aia incetosati poate si-ar face curat prin dulap. In special de blanuri".

Kylie Minogue

Ce are in comun Kylie cu poseta ei din piele de piton? Si ea si pitonii au sange rece. "Kylie, termina, nu e cool sa porti accesorii din piele de sarpe. Ei sunt izbiti de copaci si jupuiti de vii", o sfatuieste organizatia.