​Kristen Stewart este alegerea regizorului Pablo Larrain pentru a o interpreta pe Prințesa Diana într-un film dedicat regretatei personalități. Pelicula se va numi "Spencer", iar acțiunea centrală va fi concentrată asupra deciziei Prințesei de a se despărți de Prințul Charles.

HotNews.roFoto: Hotnews

Kristen Jaymes Stewart, pe numele de botez, este o actriță americană în vârstă de 30 de ani. S-a făcut cunoscută în special datorită rolului din Filmul Twilight, acolo unde este Bella Swan.

Și-a început cariera la vârsta de 9 ani, atunci când un agent a văzut-o interpretând un rol într-o scenetă de Crăciun. Tatăl ei, John Stewart, este regizor și producător de televiziune.

A fost actrița cu cele mai mari încasări din lume în 2010 și 2012.

Diana Spencer s-a căsătorit cu Prințul Charles în 1981. Ei au anunțat că se vor separa în 1992, iar divorțul a fost pronunțat în 1996. Diana a murit în 1997, pe 31 august, la vârsta de doar 36 de ani, în urma unui accident de mașină.

Regizorul producției va fi Pablo Larrain, iar acesta și-a justificat alegerea în felul următor: "Kristen este una dintre cele mai mari actrițe ale lumii în acest moment. Pentru a juca un rol de o asemenea importanță este nevoie de multe lucruri, iar Kristen poate fi și misterioasă, dar și foarte fragilă. Nu în ultimul rând, este și foarte puternică. Această combinație m-a făcut să mă gândesc la ea".

Conform presei de specialitate, acțiunea filmului se va construi în jurul unui weekend de la începutul anilor 90, atunci când Prințesa Diana a decis că mariajul ei cu Prințul Charles nu funcționează.

Anunțul conform căruia Kristen o va interpreta pe Prințesa Diana a adunat mai multe comentarii negative decât cele pozitive, majoritatea celor care și-au expus părerea considerând că actrița americană nu este potrivită pentru un rol cu o asemenea greutate, informează Variety.

Prințesa Diana, împreună cu Prințul Charles:

Cum arată Kristen Stewart:

View this post on Instagram

Follow @kristenstewartj ❤️

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on

View this post on Instagram

We love a powerful woman ❤️ #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on

View this post on Instagram

\uD83D\uDCAB #kristenstewart

A post shared by Kristen Stewart (@kristenstewart__) on