Este actriță, fotomodel și prezentatoare de televiziune, iar de-a lungul timpului a avut relații cu vedete de la Hollywood precum Jason Statham sau Billy Zane. A ajuns la 40 de ani și s-a convins de un lucru: sexul devine din ce în ce mai bun odată cu trecerea anilor.

HotNews.roFoto: Hotnews

La 16 ani a câștigat un concurs de frumusețe, iar ușile unei cariere de fotomodel i s-au deschis larg. Kelly Brook este o vedetă care se bucură de multă atenție în Regat, dar nu numai.

Este actriță, fotomodel și prezentatoare de televiziune. "The Italian Job" din 2003 este un reper important în carieră.

Recent, vedeta a mărturisit că viața sexuală este din ce în ce mai bună odată cu trecea anilor. Cum e posibil așa ceva? Kelly a explicat totul într-un podcast.

Ajunsă la 40 de ani, actrița se bucură în sfârșit total de viață, iar această liniște interioară o ajută din plin și în viața sexuală.

Se simte suficient de încrezătoare încât să îi spună bărbatului cu care este exact ceea ce își dorește să facă în pat. Acest lucru nu a fost la fel în tinerețe, acolo unde multe întrebări de genul "o fi bine?" stricau toată armonia.

"Prietenul meu este italian și are 35 de ani. Este normal să îi placă să aibă alături în pat o femeie cu imaginație și fără inhibiții. Cred că viața sexuală este din ce în ce mai bună odată cu trecerea anilor. Ai încredere în tine, nu mai ești la fel de agățat în anumite gânduri. Cu siguranță, știi ce îti place și nu te mai temi să le spui cu voce tare. Când îmbătrănești te asiguri că primești tot ceea ce vrei", a povestit Kelly.

A avut de-a lungul tinereții relații cu vedete precum Jason Statham, Billy Zane, David Mackintosh sau Thom Evans (este în prezent alături de Nicole Scherzinger).

Cum arată Kelly Brook la 40 de ani:

View this post on Instagram

Oldie \uD83D\uDC96

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on

View this post on Instagram

Blondie \uD83D\uDC71‍♀️

A post shared by Kelly Brook (@iamkb) on