Coronavirusul traversează o nouă perioadă de creștere, iar medicii atrag atenția asupra necesității purtării măștilor și a respectării unor măsuri de distanțare socială. În ton cu cerințele personalului medical, Jennifer Aniston trage un semnal de alarmă și postează o fotografie care șochează, dar prin care încearcă să responsabilizeze lumea.

HotNews.roFoto: Hotnews

Vedeta de la Hollywood îl aduce în discuție pe un prieten, Kevin, despre care spune că era perfect sănătos și pe care Covid-19 l-a trimis direct la terapie intensivă.

Sub fotografia în care respectivul prieten este conectat la tot felul de aparate, Jennifer spune: "Acesta este Covidul, iar totul este cât se poate de real. Nu putem fi atât de naivi, dacă vrem să depășim totul și ca perioada să se încheie trebuie să purtăm mască.

Gândiți-vă la cei care au suferit deja din cauza acestui oribil virus, fă-o pentru familia ta și mai ales pentru tine! Covid-19 afectează toate vârstele".

În încheierea postării, Aniston precizează că respectiva fotografie a fost făcută undeva în luna aprilie și asigură că prietenul Kevin aproape și-a revenit după o suferință de durată.

#wearadamnmask este mesajul clar transmis de Jennifer Aniston.