​Este una dintre actrițele faimoase de la Hollywood, iar de-a lungul timpului nu s-a sfiit niciodată atunci când au apărut discuțiile despre sex. Gwyneth Paltrow, 47 de ani, a făcut o nouă serie de dezvăluiri picante, iar de această dată subiectul de comentat a fost sexul oral.

HotNews.roFoto: Hotnews

Într-o intervenție la podcastul "Literally! With Rob Lowe", Gwyneth și-a adus aminte de adolescență, de primele țigări fumate și de primele lecții despre sexul oral.

La vârsta de 15 sau 16 ani (nu-și mai aduce exact vârsta), Gwyneth a avut o serie de discuții cu Sheryl Berkoff, make-up artist și soția actorului Rob Lowe.

"Am întâlnit-o la acea vreme pe Sheryl și am devenit imediat obsedată de ea. Înainte de toate, ieșise cu Keanu Reeves, cel care era favoritul meu. Ea era atât de mișto", își aduce aminte actrița.

"Știa că ascund țigările și a venit în spatele rulotei să fumeze cu mine. M-a învățat cum se face sexul oral și multe alte chestii clasice ale lui Sheryl. Am crezut literalmente că este cea mai grozavă din lume, a fost atât de atentă cu mine.

Gândiți-vă că la acea vreme eram un copil de liceu, adică ea ținea la mine cu mult înainte să devin cunoscută și faimoasă", a încheiat Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Kate Paltrow, pe numele întreg, a fost căsătorită cu Chris Martin (solistul Coldplay) între 2003 și 2016. Are împreună cu acesta doi copii. În prezent, este căsătorită cu Brad Falchuk (din 2018).

Cine este Sheryl Berkoff

Sheryl Berkoff are 59 de ani, este născută în Los Angeles și este soția actorului Rob Lowe începând din anul 1991. Este apreciată și cunoscută pe platourile de filmare de la Hollywood ea fiind make-up artist și designer de modă (are studiile făcute la Institutul de modă și design din Los Angeles).

Gwyneth Paltrow vinde lumânarea cu aroma vaginului ei

Sheryl Berkoff și soțul Rob Lowe: