Pe lângă avantaje financiare, faimă și recunoaștere mondială, viața de actor presupune și mari sacrificii. Pentru a intra cât mai bine în pielea personajelor interpretate, uneori nu este suficient doar machiajul și avantajul tehnologiei, actorii fiind nevoiți să-și supună corpurile unor transformări incredibile.

HotNews.roFoto: Hotnews

Christian Bale

Cunoscut fiind ca un bărbat care are mare grijă de corpul său, Christian Bale a fost nevoit de-a lungul carierei să treacă prin mai multe transformări pentru a intra cât mai mult în pielea personajelor interpretate.

Ca exemplu, actorul a fost nevoit să se îngrașe peste 20 de kilograme pentru rolul din Vice.

Iată ce spune Christian Bale despre transformările suferite:

Nu este însă singura transformare importantă suferită de Bale. Pentru rolul din The Machinist (2004) a fost nevoit să ajungă la 55 de kilograme! Iată cum arată Christian:

Chris Pratt

Este unul dintre actorii căruia nu-i este rușine să recunoască că îi place să mănânce destul de mult. A fost considerat de multe ori de-a lungul vieții drept ușor "pufos", dar și-a schimbat complet stilul de viață la nevoie.

Pentru rolul din "Guardians of the galaxy", Chris Pratt nu doar că a trebuit să slăbească destul de mult, dar a avut nevoie și de o masă musculară care să-l pună cât mai bine în evidență de-a lungul filmărilor.

Aici, Chris vorbește despre transformarea importantă suferită:

Matt Damon

A bifat tot felul de roluri de-a lungul carierei, iar pentru personajul din "The Informant" a fost nevoit să pună pe el peste 14 kilograme. Matt Damon, înainte și după:

Joaquin Phoenix

Este unul dintre actorii momentului, iar în carieră a demonstrat că schimbările fizice nu au reprezentat niciodată o problemă pentru el. Joaquin Phoenix a câștigat în acest an Oscarul pentru rolul din Joker, iar de-a lungul anilor și-a surprins fanii cu înfățisări dintre cele mai complexe.

Joaquin, pe rând, în "Her", "You were never really here", "Joker" și la festivitatea Oscarului din 2020.

Charlize Theron

A fost, la nevoie, frumoasă, urâtă, casnică sau o adevărată luptătoare. A fost însă cazul și pentru a fi grasă, odată cu rolul din Tully. Charline Theron, căci despre ea este vorba, a fost nevoită să se îngrașe aproape 23 de kilograme pentru Tully. Actrița explică mai jos cum a fost posibil acest lucru.

Charlize Theron despre cum a reușit să se îngrașe atât de mult:

Hugh Jackman

A slăbit 15 kilograme pentru a juca în "Mizerabilii", fiind greu de recunoscut în anumite secvențe ale filmului.

A revenit la sala de fitness pentru "The Wolverine", iar de-a lungul carierei a precizat de mai multe ori că îi plac foarte mult provocările.

Hugh Jackman este unul dintre actorii de la Hollywood care nu s-a sfiit să-și supună corpul unor transformări incredibile.

Bonus - Aici poți vedea și mai multe dintre poveștile transformărilor incredibile suferite de actori și actrițe: