Johnny Depp nu s-a comportat violent faţă de fosta sa soţie, Amber Heard, ci aceasta era cea care îl ataca, conform depoziţiei finale a avocaţilor actorului, depoziţie formulată marţi, în procesul desfăşurat la Londra şi intentat de starul din "Pirates of the Carribean" împotriva trustului de presă News Group Newspapers pe care îl acuză de defăimare, transmite marţi Reuters.

Johnny DeppFoto: Captura YouTube

Johnny Depp a dat în judecată trustul de presă News Group Newspapers, care deţine publicaţia The Sun, precum şi pe unul dintre jurnaliştii acestui trust, Dan Wootton, din cauza unui articol publicat în 2018 în care actorul era prezentat drept "un bărbat care îşi bate soţia".

Depp, 57 de ani, şi fosta sa soţie, Amber Heard, 34 de ani, au depus mărturie în faţa instanţei. Johnny Depp a declarat că nu a fost niciodată violent faţă de Heard sau de orice altă femeie şi a precizat că fosta sa soţie era cea care îl lovea, potrivit Agerpres.

Johnny Depp a primit susținerea fanilor după apariția unei înregistrări audio în care actrița Amber Heard, fosta lui soție, care l-a acuzat de violență domestică, recunoaște că l-a lovit pe actor, potrivit Daily Mail.

De la divorțul lor, în 2016, Johnny Depp, în vârstă de 56 de ani, și Amber Heard, în vârstă de 33 de ani, sunt într-un conflict continuu. În noiembrie 2018, Heard a declarat pentru The Washington Post că a fost victima violențelor conjugale, fără a-l menționa pe Depp. Însă actorul s-a simțit vizat și a dat-o în judecată pentru defăimare. El a cerut în instanță daune în valoare de 50 de milioane de dolari, afirmând că s-a confruntat atât cu pierderi profesionale, cât și financiare. Printre altele, el a fost concediat din rolul căpitanului Jack Sparrow, personajul principal din seria de filme "Pirates of the Caribbean/ Pirații din Caraibe".