​Va împlini în curând 60 de ani (pe 17 august) și este încă un bărbat la mare căutare. Se spune că dragostea nu are vârstă, iar Sean Penn tocmai asta pare să tot demonstreze. De-abia ieșit din perioada de izolare, actorul american s-a căsătorit pentru a treia oară: ultima soție are cu 32 de ani mai puțin.

HotNews.roFoto: Hotnews

Gurile rele au tot spus de-a lungul carierei sale că frumusețea nu este neapărat tocmai atuul lui Sean, dar poveștile de amor trăite de actorul american par să contrazică acest lucru.

Lista este una lungă, iar partenerele lui Penn au fost (unele încă mai sunt) unele dintre cele mai râvnite femei de la Hollywood.

Avem o listă a cuceririlor impresionantă: Peggy Trentini, Brigitte Nielsen, Elizabeth McGovern, Susan Sarandon, Barbara Hershey, Madonna, Jewel Kilcher, Robin Wright, Emily Lloyd, Elle Macpherson, Petra Nemcova, Jessica White, Valeria Golino, Scarlett Johansson, Garcelle Beauvais, Shannon Costello, Calu Rivero, Charlize Theron, Minka Kelly și Leila George.

Aici le poți vedea și admira pe toate.

Ultima cucerire - Leila George - este fata actorilor Vincent D'Onofrio și Greta Scacchi și a împlinit 28 de ani pe 20 martie. Este împreună cu Sean Penn din 2016, iar zilele trecute s-a căsătorit cu acesta.

Este a treia oară când Sean s-a căsătorit: Madonna și Robin Wright au fost celelalte două fericite.

Penn este tatăl a doi copii (născuți în 1991 și 1993), ambii fiind din relația cu Wright.

Este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood, iar premiul Oscar l-a primit deja de două ori pentru un rol principal: Mystic River (2003) și Milk (2008).

Sean Penn, împreună cu noua soție:

Leila George:

Sursa foto: Instagram