A împlinit recent 29 de ani, iar de ceva timp și-a câștigat statutul de "cea mai sexy jurnalistă". Diletta Leotta este un nume cunoscut în Italia, dar nu numai. Încântă prin frumusețea sa, dar nu a scăpat nici de criticile colegelor de breaslă.

HotNews.roFoto: Hotnews

S-a făcut remarcată ca prezentatoare la Sky Sport, acolo unde prezenta meciurile din Serie B. Ușor-ușor a crescut la nivel profesional, iar acum este prezentă pe mai toate arenele importante ale fotbalului.

De fel din Sicilia, Diletta a absolvit Facultatea de Drept, dar nu a apucat să profeseze până acum: succesul din televiziune a îndepărtat-o de acest domeniu.

A câștigat titlul de "Miss Elegant" în urmă cu zece ani, iar pe Instagram are nu mai puțin de 7 milioane de urmăritori.

"Nu este o jurnalistă de sport adevărată"

Nu este însă iubită de toată lumea, Paola Ferrari (59 de ani), colegă de breaslă, este de altă părere.

"Diletta nu este o jurnalistă de sport adevărată, așa cum înțeleg eu meseria aceasta. E mai mult o . Este mai mult focusată pe show, eu nu am acest ADN. Nu am nimic împotriva ei: e o fată frumoasă, își urmează drumul, care e diferit de al meu.

Da, este o femeie strălucitoare și se focusează pe asta. E inteligentă, dar bărbații au pus-o unde e acum din alte motive" - Paola Ferrari, jurnalistă cu zeci de ani de experiență.

Cum arată Diletta Leotta:

Suflând în tort cu ocazia împlinirii a 29 de ani:

View this post on Instagram

29 ❤️\uD83C\uDF82

A post shared by \uD83C\uDF38Diletta Leotta\uD83C\uDF38 (@dilettaleotta) on

View this post on Instagram

#lastnight

A post shared by \uD83C\uDF38Diletta Leotta\uD83C\uDF38 (@dilettaleotta) on