A făcut cu adevărat cunoștință cu gloria odată cu apariția în serialul Baywatch și în rol de iepuraș în Playboy. Continuă să arate foarte bine chiar și la 48 de ani, iar secretul spune că îl reprezintă fericirea. Carmen Electra sprijină de asemenea și operațiile estetice, despre care spune că sunt un "rău necesar" dacă te fac să te simți mai bine.

HotNews.roFoto: Hotnews

Tara Leigh Patrick s-a născut pe 20 aprilie 1972, la Sharonville, Ohio, SUA. Este de fapt numele adevărat al actriței, Carmen Electra fiind doar cel de scenă.

Provine dintr-o familie cu șase copii (mai are patru frați și o soră): tatăl a fost chitarist, iar mama cântăreață. Are origini complexe: engleze, irlandeze, olandeze și germane.

A ținut în 1998 prima pagină a ziarelor după căsătoria cu excentricul Dennis Rodman (au stat împreună doar câteva luni), iar apoi a mai ajuns la altar și cu Dave Navarro (2003-2007).

Rolul din Baywatch a propulsat-o în lumina reflectoarelor, iar revista Playboy a ajutat-o să-și expună cât mai bine formele.

A ajuns la 48 de ani, iar după o viață tumultoasă din punct de vedere al relațiilor, Carmen Electra spune că frumusețea vine în principal dintr-un singur lucru: să fii fericit.

Dacă fericirea cuiva înseamnă chiar și operațiile estetice, vedeta este de acord cu acestea (presa tabloidă a scris de-a lungul timpului despre vizitele divei la anumiți chirurgi).

"Poți să fii cea mai frumoasă persoană din lume, degeaba dacă nu ești fericită. Dacă ești trist sau măcinat de dureri, atunci nu te vei simți frumos.

Cred că fiecare este liber să își facă operații estetice, dacă acest lucru contribuie la fericirea ta. Dacă iei în serios o asemenea decizie, atunci asigură-te că te duci la cei mai buni specialiști", a precizat recent Carmen Electra.

Artista se poate lăuda în prezent cu următoarele măsuri: 91-58-89.

Carmen Electra, la 48 de ani:

View this post on Instagram

\uD83D\uDDA4\uD83D\uDDA4\uD83D\uDDA4

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Carmen Electra, pe vremea când juca în Baywatch: