Artistul american Dr. Dre şi soţia lui, Nicole Young, divorţează după un mariaj de 24 de ani. Nicole Young este cea care a depus actele de divorț, după numeroase probleme ale artistului cu băutura, potrivit Mediafax.

Dr. Dre (foto: Ed Kavishe)Foto: Wikipedia

În vârstă de 50 de ani, Nicole spune că în această pandemie, Andre Romelle Young, după numele lui real, şi-a ieşit din minţi după un consum excesiv de alcool şi a dat-o afară din casă. Cei doi au împreună doi copii, iar Nicole cere în instanţă 2 milioane de dolari suport lunar.

În Statele Unite au fost înregistrate numeroase divorțuri „scumpe”. Mel Gibson şi Robyn Denis Moore au divorţat după 31 de ani, iar doamna Moore a primit în urma procesului 425 milioane de dolari.

Michael Jordan şi prima lui soţie, Juanita, au divorţat în 2006, după mai multe încercări de a-şi rezolva problemele de cuplu. La divorţ, Juanita a primit de la Michael 168 de milioane de dolari.

Tiger Woods şi Elin Nordegren au divorţat în 2010 după şase ani de căsnicie. Tiger a recunoscut că a avut mai multe relaţii extraconjugale, iar, în urma procesului, Elin s-a ales cu 110 milioane de dolari.