Continuă să fie una dintre cele mai sexy actrițe de la Hollywood cu toate că nu se mai află chiar la prima tinerețe. Charlize Theron s-a remarcat de-a lungul carierei prin câteva relații intens mediatizate, dar acum afirmă că este singură și disponibilă de 5 ani. Recent, aceasta a mărturisit cum trebuie să fie cel care o poate cuceri, dar și cine este întruchiparea genului de bărbat ideal pe care l-a cunoscut în viață.

HotNews.roFoto: Hotnews

A împlinit 45 de ani pe 7 august și este una dintre cele mai bogate actrițe din lume (are o avere estimată la aproximativ 160 de milioane de dolari).

Recent, Charlize Theron a discutat fără perdea despre viața amoroasă, precizând printre altele că este "șocant de disponibilă" de cinci ani de zile.

"Am fost, da, la câteva întâlniri, dar n-am mai ieșit cu bărbați de cinci ani. Sunt deschisă în schimb la sugestiile prietenilor mei de a merge la întâlniri și a cunoaște tipi. Sunt mereu deschisă la treaba asta" - Charlize Theron.

Cum trebuie să fie cel care să o cucerească

"Simt că am ajuns într-un moment al vieții mele în care trebuie să vii cu foarte multe îmbunătățiri (n.r. pentru a o cuceri). Nu genul de îmbunătățiri la care se gândesc mulți, ci mai mult ceva de genul: viața mea este oricum foarte bună așa cum este acum, așa că trebuie să poți să-mi aduci un astfel de nivel de fericire sau chiar mai bine de atât. Nu m-aș mai putea mulțumi cu mai puțin" - Charlize Theron.

"Vinovați" pentru fericirea de care se bucură actrița în aceste momente sunt cei doi copii ai săi, Jackson (8 ani) și August (5 ani), ambii adoptați.

"Viața pe care o am alături de copiii, familia și de prietenii mei mă face să nu-mi doresc altceva. Pot spune cu mare sinceritate că nu mă simt singură", a mai precizat Theron.

În altă ordine de idei, Charlize a precizat că nu faptul că este mamă o încurcă să aibă o relație, ci doar că momentan o zi din viața ei arată foarte bine și în aceste momente.

Vedeta a mărturisit însă că are multe discuții cu prietenele despre bărbați frumoși și că "flirtează din greu".

Cu ocazia zilei lui Keanu Reeves (n.r. pe 2 septembrie a împlinit 56 de ani), Theron i-a făcut o urare specială acestuia spunând că este unul dintre cei mai frumoși oameni pe care i-a cunoscut, cel mai bun, un adevărat model.

Charlize Theron și Keanu Reeves au trăit o frumoasă poveste de dragoste (doar pe ecrane) în filmul Sweet November (2001).