​Loredana Groza este o personalitate activă pe rețelele sociale, contul de Instagram stând mărturie în acest sens. Diva primește multe cuvinte frumoase de la fani, dar există și destui internauți care o acuză pe Lori că a stat prea mult prin cabinetele de înfrumusețare în ultima perioadă. Cântăreața nu doar că neagă prezența bisturiului în viața sa, dar le și dezvăluie cârcotașilor care este secretul tinereții fără bătrânețe.

HotNews.roFoto: Hotnews

Loredana are peste 500 de mii de fani pe contul de Instagram, iar postările sale adună cu regularitate mii de likeuri.

Cu un look vizibil schimbat față de ceea ce știam de exemplu acum câțiva ani, cântăreața este acuzată la aproape fiecare postare de cineva că a apelat la operațiile estetice pentru a arăta așa cum se prezintă fanilor la 50 de ani (i-a împlinit pe 10 iunie).

Artista nu doar că neagă existența operațiilor estetice, dar le-a și dezvăluit fanilor ce face pentru a se menține tânără.

Care este secretul tinereții în viziunea Loredanei Groza

"Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e.

E ușor să dai vina pe faptul că nu ai bani sau să spui că cineva s-a operat și de asta arată bine, dar nu, nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație…", a precizat Loredana Groza într-un interviu pentru VIVA!.

Cum arată Loredana Groza la 50 de ani:

Sursa foto: contul oficial de Instagram al cântăreței

View this post on Instagram

Monday again\uD83D\uDE18

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza) on