​Pe 2 septembrie a împlinit 56 de ani, dar își "ascunde" în continuare foarte bine vârsta. Keanu Reeves se află la Berlin, acolo unde filmează în prezent la Matrix 4, producție care ar urma să fie lansată în luna decembrie a lui 2021 în SUA. Pentru interpretarea celebrului personaj Neo, Keanu a fost nevoit să adopte o schimbare radicală de look.

Keanu ReevesFoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Imaginile au fost făcute pe străzile din Berlin, oraș unde Keanu filmează de zor la Matrix 4. La filmări este adus de Alexandra Grant (47 de ani), iubita îndrăgitului actor canadian.

Filmările pentru ultima parte din The Matrix au debutat în luna ianuarie a acestui an, dar totul s-a năruit odată cu pandemia de coronavirus.

The Matrix a fost lansat pe 31 martie 1999. Filmul a avut un buget de $63 milioane, iar încasările au însumat $465.3 milioane. Au urmat în 2003 două noi părți ale filmului: Matrix Reloaded (premiera pe 7 mai și încasări de $742 milioane) și Matrix Revolutions (premiera pe 27 octombrie și încasări de $427 milioane).

Roluri principale în primele trei părți: Keanu Reeves, Laurence Fishburne și Carrie-Anne Moss.

The Matrix 4 este programat să fie lansat pe 22 decembrie 2021 în SUA. Față de seriile precendente, singurul actor principal care nu va mai apărea în noua producție este Laurence Fishburne.

Keanu Reeves, la Berlin:

Sursa foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia