Actrița Scarlett Johansson, starul așteptatului film ”Văduva Neagră”, s-a căsătorit cu scriitorul și actorul de comedie Colin Jost, care este cunoscut pentru munca sa în cadrul emisiunii Saturday Night Live, în cadrul unei ceremonii discrete, relatează Reuters.

Scarlett Johansson in AvengersFoto: Captura IMDB

”Suntem încântați să dăm vestea că Scarlett Johansson și Colin Jost s-au căsătorit weekendul acesta într-o ceremonie intimă la care au participat rudele apropiate și cei dragi, respectând regulile de siguranță Covid-19”, a anunțat pe contul de Instagram Meals on Wheels, un program de caritate dedicat celor care nu se pot deplasa pentru a-și achiziționa hrană în timpul pandemiei.

Grupul a spus că Johansson și Jost sprijină eforturile de a ajuta oamenii în timpul pandemiei.

”Dorința lor de nuntă a fost să ajute într-un mod care să conteze pentru persoanele în vârstă vulnerabile în timpul acestor timpuri dificile”, a spus organizația caritabilă.

Reprezentanții actriței au confirmat vestea.

Johnsson și Jost, scriitor pentru scenetele emisiunii Saturday Night Live, au început o relație acum aproximativ trei ani și s-au logodit în mai 2019.

Este prima căsătorie pentru Jost, 38 de ani, și a treia pentru Johannson, 35 de ani. Ea mai fost căsătorită cu actprul Ryan Reynolds și omul de afaceri francez Romain Dauriac, cu care are o fiică.

Filmul ”Văduva Neagră” este așteptat să fie lansat în mai 2021.

Johannson a primit o nominalizare la Oscar pentru rolul său din Marriage Story.