Milionarul Boris Berezovski, in varsta de 62 de ani, a fost surprins de presa la o petrecere in compania unei foarte atragatoare blonde, despre care nu se stie insa nimic, anunta presa rusa citand The Daily Mail. Publicatia ii atribuie numele de Annika Ancverina. Potrivit ziarulului, Boris si Annica nu au venit impreuna, dar imediat au inceput sa se caute unul pe celalalt din priviri.

Restul serii au stat tot timpul imbratisati, sustine The Daily Mail. Printre cei 270 de invitati s-au numarat contesa de York, magnatul Philip Green si fotomodelul Kate Moss. Dar fostul matematician Berezovski si Annica au afisat o indiferenta totala fata de cei prezenti, fiind absortiti unul de celalalt.

„Au stat mai tot timpul inlantuiti", a povestit unul din oaspeti. Berezovski, aminteste cotidianul britanic, este la a treia casatorie. Elena, sotia sa, e o bruneta care, la cei 40 de ani ai sai, este cu mai bine de 20 de ani mai tanara ca sotul ei. Este cu doar sase ani mai mare decat fiul cel mare al miliardarului, care are sase copii.

Berezovski, care, dupa cum se zvoneste, ar fi platit 10 milioane de lire sterline pentru castelul DJ Kris Evans, unde locuieste in prezent Elena, spune despre anterioarele sale mariaje cam asa: „Adevarul este ca de fiecare data am incetat sa mai iubesc. Fiecare barbat si fiecare femeie trebuie sa stie ca, la un moment dat, partenerul lui poate intalni pe cineva in fata caruia hormonii o iau razna, imposibil de stapanit”.

O cunostinta a oligarhului adauga: „Femeile se indragostesc de el pentru ca este foarte destept, foarte interesant, este un amant extraordinar. Problema este ca el iubeste cu patima un singur lucru – Rusia”.