Kat Von D a declarat anterior că nu regretă niciunul din tatuajele sale dar că asta nu înseamnă că se opune acoperirii celor mai vechi, relatează Insider.

Kat Von DFoto: London Entertainment / Splash / Profimedia Images

Artista a postat marți pe Instagram o înregistrare video cu brațul ei acoperit parțial cu cerneală neagră, aceasta relatând că a decis să își acopere tatuajele pe care și le-a făcut când obișnuia să bea.

Von D spune acum că n-a mai consumat alcool de 13 ani și că tatuajele vechi „nu înseamnă nimic” decât amintiri neplăcute.

„Mă simt atât de bine să îmi acopăr în sfârșit atât de multe din tatuajele pe care le-am făcut când obișnuiam să beau”, a notat aceasta în descrierea postării pe Instagram.

„Acele tatuaje nu înseamnă nimic pentru mine decât repere ale unor vremuri întunecate”, a mai afirmat aceasta, adăugând că „acum mâna mea arată atât de drăguț și curat iar portretul Tatălui meu iese în evidență și mai mult”.

„Nu cred că ar trebui să existe loc pentru critici când vine vorba de exprimarea sinelui iar un tatuaj este personal pentru perosana care îl poartă. Așa că vă mulțumesc în avans pentru respect. Multă dragoste!”, a concluzionat Kat Von D.