Cea mai titrată gimnastă din România la Campionatele Europene a primit critici pentru că și-a mărit artificial buzele. Larisa Iordache le-a răspuns contestatarilor de pe Instagram și i-a îndemnat, printre altele, să nu se mai canalizeze pe critici.

HotNews.roFoto: Hotnews

Larisa a precizat că și-a introdus acid hialuronic în buze și că cei cărora nu le place ce văd pe contul său de Instagram să nu o mai urmărească.

Ce spune Larisa Iordache

"Revenind la story-ul anterior, cu prosteala. Hm, este un subiect foarte amplu despre care voiam foate mult să discut. Pentru că fiecare om face ce doreşte el cu corpul lui. Nu vă mai canalizați pe critici, pe vorbe aruncate pur şi simplu aşa.

Dacă nu-ți place, nu te uiți, nu urmărești, nu comentezi. Dacă chiar contează viaţa ta. Pentru că eu nu am timp să critic pe nimeni pentru că mă canalizez pe viața mea. Îmi fac viaţa exact aşa cum vreau eu" - Larisa Iordache.

Nu se mai lasă influențată de părerile din online

"Sunt alegerile mele și în ultima perioadă am învățat să nu mai fiu influențată de părerile din online pentru că până la urmă suntem foarte mulţi pe această planetă care ştim totul, ştim ce-i corect, ce e bine, dar nu ne canalizăm pe vieţile noastre.

Iar eu am învăţat să mă canalizez pe viaţa mea şi să fac ceea ce-mi place mie. Chiar dacă e din punct de vedere profesional sau viaţa privată" - Larisa Iordache.

Nu încurajează operațiile estetice

"Bine, să nu înţelegeţi că încurajez operațiile estetice și tind să mi le fac la nesfârșit, dar nici nu sunt contra. Fiecare face ce vrea, până la urmă, ne asumăm pentru că despre asta este viaţa", a conchis Larisa Iordache, citată de Digisport.

S-ar putea să te intereseze și:

CE Gimnastică (f): Larisa Iordache, aur la sol - Sportiva noastră a mai cucerit titlul european la bârnă și argintul la sărituri

CE Gimnastică (f): Larisa Iordache, campioană la bârnă, plus medalie de argint la sărituri

Ce părere are Nadia Comăneci despre exercițiul Larisei Iordache la bârnă

Larisa și postările de pe Instagram: