A fost lider mondial, a câștigat un Grand Slam după o finală electrizantă cu Simona Halep (Australian Open 2018), iar acum se bucură din plin de timpul liber și de vacanțe. Caroline Wozniacki le-a arătat fanilor de pe Instagram cum arată și ce face la un an distanță de la retragerea din tenis.

HotNews.roFoto: Hotnews

Ultimul meci al carierei a fost cel cu Ons Jabeur de la Australian Open 2020, din turul al treilea. Wozniacki a spus adio tenisului la 29 de ani fără niciun regret.

A decis că este momentul ca viața ei să se schimbe, iar în locul antrenamentelor epuizante să-și facă loc și vacanțele prelungite.

La un an distanță de la retragerea din sportul de performanță, Caro le-a arătat fanilor cum arată și mai ales ce face în debutul anului 2021.

Postarea ei a adunat comentarii din partea unor foste colege de circuit și chiar din partea unei foste super campioane precum Lindsey Vonn.

Agnieszka Radwanska, Heather Watson, Donna Vekic și Maria Kirilenko sunt doar câteva dintre fostele adversare care au apreciat pozele de pe Instagram ale danezei.

Aici, împreună cu soțul David Lee: