Pamela Anderson este o femeie măritată, anunță CNN.

HotNews.roFoto: Hotnews

Fosta vedetă TV și bodyguardul ei, Dan Hayhurst s-au căsătorit în Ajunul Crăciunului la locuința ei de pe Insula Vancouver, a confirmat un reprezentant al Pamelei pentru CNN.

„M-am măritat la proprietatea cumpărată de la bunicii mei în urmă cu 25 de ani, aici s-au căsătorit și părinții mei și încă sunt împreună”, a declarat aceasta pentru Daily Mail.

Un apropiat al actriței a declarat pentru CNN că „Pamela este mai fericită decât a fost vreodată și Dan nu ar putea fi mai încântat. S-a însurat cu literalmente fata visurilor lui”.

Vestea vine la mai puțin de un an după ce Anderson s-ar fi căsătorit pentru 12 zile cu mogulul din industria cinematografiei, Jon Peters, informație pe care aceasta a negat-o într-un interviu acordat New York Times.

„Nu am fost măritată. Nu...sunt o romantică. Cred că sunt o țintă ușoară. Și cred că oamenii trăiesc în teamă...Nu știu despre ce a fost aia, dar cred că teama a avut un rol important”, a declarat aceasta.

Anderson a fost căsătorită de două ori cu jucătorul profesionist de poker Rick Solomon, în 2007 și 2013 și s-a măritat de asemenea cu cântărețul american Kid Rock în 2006, divorțând în același an.

Prima sa căsătorie a avut loc în 1995 cu Tommy Lee, toboșarul trupei rock Mötley Crüe, cei doi având împreună doi copii. Cuplul a divorțat în 1998.

Citește și: