Michael Jackson ar putea sa piarda ferma Neverland, daca nu isi plateste datoria de 25 milioane de dolari, informeaza bbc.co.uk. Potrivit unui functionar din Santa Barbara , daca Jackson nu va plati sumele restante, proprietatea va fi scoasa la licitatie pe data de 19 martie.

Cantaretul nu a mai locuit la ferma Neverland din anul 2005, cand a fost achitat in procesul in care era acuzat de hartuirea sexuala a unui copil.

Artistul a cumparat aceasta proprietate in anul 1987, cu scopul de a construi un loc de joaca pentru copii. Ferma a fost denumita dupa o insula care apare in povestea Peter Pan, un loc in care copiii ramaneau vesnic copii.

Dupa ce a achizitionat Neverland, Jackson a construit o gradina zoologica si un loc de distractii pe o suprafata de 1100 de hectare. Acestea au fost inchise in anul 2006, dupa ce cantaretul nu si-a mai platit angajatii.

Potrivit hotararii judecatoresti, licitatia va cuprinde ferma si toate bunurile care se afla in ea, precum "toate leaganele, caruselele si echipamentele de orice natura".