​Unul dintre cei mai doriți bărbați ai anilor 90 (un adevărat cuceritor) este de nerecunoscut în prezent, excesul de alcool și droguri lăsând urme adânci pe fața unui Mickey Rourke (68 de ani) care recunoaște că stilul dezordonat i-a adus mari probleme în viață.

Mickey Rourke tanarFoto: Captura YouTube

Nu și-a refuzat nimic în viață, profitând de popularitatea tot mai mare pe care o avea. A fost o perioadă și pugilist profesionist, iar multe dintre semnele care i-au încărcat fața sunt din luptele pe care le-a purtat.

Alcoolul și drogurile i-au fost prieteni de nădejde ani la rând, dar recunoaște că atitudinea a fost marele viciu al vieții.

S-a certat și a amenințat de-a lungul carierei directori, producători, chiar și pe unii colegi de platou. Recunoștea la un moment dat că nu mai știa nici numele agentului său.

Mickey Rourke a spus că cel mai de jos punct al vieții sale a fost , gând care i-a încolțit la un moment dat în minte.

În plus, a abuzat și de unele operații estetice care "l-au ajutat" și ele să se depărteze tot mai mult de sex simbolul din anii 90.

Relansarea carierei a venit odată cu rolul din The Wrestler (2008): a câștigat Globul de Aur, un premiu BAFTA și a fost nominalizat la Oscar.

A avut două căsătorii, iar în prezent are o relație cu Anastassija Makarenko (34 de ani).

Nume complet: Philip Andre Rourke Jr.

Născut pe 16 septembrie 1952

Ocupație: actor, boxer, scenarist.

Ani de activitate: 1979 - prezent

Căsătorii: Debra Feuer (1981-1989), Carre Otis (1992-1998)

În prezent, are o relație cu Anastassija Makarenko (începută-n 2009).

Mickey Rourke, în prezent:

Transformarea unui sex simbol: Mickey Rourke