Se pare că prințul Albert de Monaco o susține pe regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit, pentru că a luat poziție împotriva lui Meghan Markle și a prințului Harry, care au expus cu maximă audiență probleme din familia regală.

Printul Albert de MonacoFoto: The Chancellery of the Senate of the Republic of Poland

Prințul Albert a fost rugat de BBC să-și dea cu părerea despre întrevederea lui Harry și Meghan cu Oprah [Winfrey] și a spus că interviul special de la CBS a fost un moment și un loc nepotrivit în care ei să-și expună sentimentele.

Prințul a răspuns că înțelege cu siguranță presiunea la care au fost supuși Meghan and Harry... dar acestea fiind zise, el a spus că ar fi trebuit să-și păstreze pentru ei înșiși sentimentele și să poarte asemenea discuții „în cercurile intime ale familiei”.

Este o abordare conformă cu poziția reginei – Buckingham Palace a emis o declarație spunând că problemele ducilor de Sussex ar fi trebuit păstrate în familie. Poate că nu surprinde că și capul familiei regale din Monaco crede că așa ar fi trebuit să stea lucrurile.

Așa cum se știe, Meghan și Harry sunt supărați pentru că de la Palat li s-a spus că băiețelul lor Archie nu are dreptul la personal de securitate pentru că nu are nici titlul de prinț. Ei au mai acuzat familia regală de rasism șocant...pretinzând că unul sau mai mulți membri ai acesteia au dat glas îngrijorării că pielea lui Archie ar putea fi cam neagră după naștere.

În vreme ce regina a spus limpede că vrea să remedieze situația în liniște ... Harry și Meghan au declarat că au avut convorbiri cu prințul William după inteviul cu Oprah, dar le-au apreciat ca neproductive. (TMZ)