​Mai multe detalii despre incidentele de pe platoul „Justice League” (Liga Justiției) în care a fost implicat regizorul Joss Whedon ies la suprafață, acesta amenințând-o pe actrița israeliană Gal Gadot în timpul filmărilor, scrie Insider.

Gal GadotFoto: Flickr

The Hollywood Reporter a oferit detalii despre o confruntare dintre Whedon și Gadot într-un interviu publicat marți.

Mai multe surse au declarat pentru site că actrița și-a exprimat nemulțumirea cu privire la o parte a replicilor pe care trebuia să le spună, moment în care regizorul a amenințat-o că o va face să pară proastă în film.

„Joss se lăuda că s-a certat cu Gal”, a declarat un martor al disputei pentru The Hollywood Reporter, adăugând că „i-a spus că el e scriitorul și că ea va tăcea din gură și va spune replicile și că el o poate face să pară incredibil de proastă în acest film”.

THR relatează că Patty Jenkins, regizoarea „Wonder Woman” - film în care Gadot a jucat rolul principal, l-a confruntat pe Whedon, lucru care a dus la o discuție nu tocmai amiabilă cu președintele de atunci al Warner Bros., Kevin Tsujihara.

„Am avut problemele mele cu [Whedon] și Warner Bros. le-a gestionat în timp util”, a declarat Gadot pentru THR.

Regizorul Joss Whedon a fost criticat de mai mulți actori cu care a lucrat pentru comportamentul său abuziv (FOTO: Flickr)

Whedon a preluat frâiele regizorale ale „Justice League” după ce regizorul inițial al filmului, Zack Snyder, a părăsit filmările din cauza decesului fiicei sale.

Actorul din „Cyborg” Ray Fisher a fost primul care a vorbit despre problemele de comportament ale lui Whedon, afirmând într-un tweet din iulie 2020 că acesta se comportă „scârbos, abuziv, lipsit de profesionalism și complet inacceptabil”.

Afirmațiile sale au dus la o investigație a WarnerMedia care s-a încheiat în 2020 fără dezvăluirea publică a concluziilor sale, anunțând doar că au fost luate „acțiuni de remediere”.

Însă de atunci au apărut mai multe relatări despre comportamentul acestuia, printre cei care au vorbit despre experiențele cu regizorul numărându-se Jason Momoa („Aquaman”) și chiar Gadot, care în luna decembrie a declarat pentru L.A. Times că lucratul cu Whedon „n-a fost cel mai bun [lucru]”.

Citește și: