Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani. Vestea nașterii fetiței sale a venit pe contul de instagram al fotomodelului, însoțită de o fotografie în care ține în mână piciorușele bebelușului.

Naomi CampbellFoto: Gardianul

"O frumoasă mică minune m-a ales pe mine să-i fiu mamă. Sunt atât de onorată să primesc în viața mea acest suflet gingaș și nu există cuvinte pentru a descrie legătura pe viață pe care o am acum cu tine, îngerul meu. Nu există dragoste mai mare”, a scris fotomodelul pe contul de Instagram.

Mama fotomodelului, Valerie Morris Campbell, a scris și ea pe platforma socială: ”Sunt extrem de încântată. De mult mi-am dorit să devin bunică”.

Nu au fost date publicității alte detalii legate de eveniment, însă BBC citează un interviu din 2017 în care fotomodelul declara pentru Evening Standard că își dorește să devină mamă. "Tot timpul mă gândesc la asta. Dar acum, având în vedere modul în care a evoluat știința, cred că o pot face oricând îmi doresc”.

Naomi Campbell a fost descoperită pe vremea când era elevă și a devenit prima femeie britanică de culoare care a apărut pe coperta revistei Vogue. Fotomodelul mai este cunoscută pentru activitatea sa caritabilă, în 2005 punând bazele unei fundații care îmbină moda cu evenimentele filantropice.