​Hafþor Julius Bjőrnsson a postat marți pe Instagram noutăți despre cât a pierdut din greutate și transformările corporale. A scris: „De la 205 kg la 155 kg”, relatează Yahoo Entertaiment.

HotNews.roFoto: Hotnews

Bjőrnsson, cel mai bine cunoscut pentru rolul Gregor „The Mountain” Clegane din GoT obișnuia să concureze în competițiile Strongman. Și-a anunțat retragerea anul trecut, după ce a câștigat pentru a zecea oară titlul de cel mai puternic om din Islanda.

„Modul perfect de a-mi încheia cariera de Strongman. Acum începe un nou drum și sunt foarte dornic. Au fost momente minunate în competiție, dar am decis să iau o pauză lungă în sport”, a scris el atunci.

Bjőrnsson înainte de transformare:

„Poate că n-am să mai revin, dar niciodată să nu spui niciodată. Am numai 31 de ani și inima ar putea să-mi spună să mă întorc peste câțiva ani. Dar acum îmi spune că trebuie să fiu sănătos pentru familia mea, ca să fac ce-i mai bine pentru ei!”.

Bjőrnsson are un fiu - născut în septembrie - cu soția sa, instructoarea de fitness Kelsey Henson. El mai are și o fiică cu fosta sa prietenă Thelma Bjőrk Steimann.

Actorul după transformare:

Citește și: