Dan Manole, fiul Vioricăi de la Clejani, este cercetat penal după ce a fost prins drogat la volan, sâmbătă noaptea, în București, însă nu și-a exprimat vreo grijă cu privire la ce părere ar putea avea mama sa, spunând că ea știe că este ”pui de șemecher”.

Dan Manole, fiul Vioricai de la ClejaniFoto: Captura video

„Un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost depistat conducând pe o stradă din sectorul 3 al Capitalei sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a indicat faptul că aceasta a consumat canabis. În cauză a fost condus la sediul I.N.M.L. în vedere prelevării de probe biologice și a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată în comunicatul Poliției.

După ce a fost condus de polițiști la INML pentru recoltarea probelor biologice, Dan Manole, supranumit Fulgy, s-a întreținut pentru puțin timp cu jurnaliștii.

Când a fost întrebat ce va spune mama lui despre aducerea lui la INML, tânărul a răspuns: „Mama mea știe că sunt pui de șmecher, că mama mea e șmecheră și tu nu ai haine de stat să mă întrebi tu! Așa că nu mă mai întreba tu și întreabă-mă ceva normal. Dacă nu, pleacă! Scuze. Deci v-am lăsat fără cuvinte.”