Ducesa de Cambridge a demonstrat că este de-a dreptul imperturbabilă în legătură cu vrajba din familia regală atunci când i s-a pus o întrebare vineri, la o masă rotundă pe tema educației, apreciază Yahoo Entertainment.

HotNews.roFoto: Hotnews

Regina Elisabeta trebuie să ia notă de măiestria ducesei în relațiile cu presa – ar putea fi arma secretă în domeniu a familiei regale.

Reportera Andy Mitchell de la NBC i-a pus o întrebare care era pe buzele tuturor: „Ai vreo urare pentru nepoata ta Lilibet?” Înainte să reproducem răspunsul lui Kate, să vedem unele amănunte. Mitchell, ca jurnalistă, are misiunea să pună întrebări dificile despre familia regală. Sigur, masa rotundă despre educație nu părea un moment ideal, dar când i s-a ivit oportunitatea nu a ratat-o - și acum vorbim toți despre asta. Mai știm și că ducele și ducesa de Cambridge au trimis cele mai bune urări când s-a născut fiica prințului Harry și a lui Meghan Markle, dar a fost într-un comunicat. Așa că Mitchell a sperat într-o declarație răsunătoare din care să vedem întreaga reacție a lui Kate despre Lilibet - și ce răspuns a primit!

Chipul ducesei s-a luminat și a șoptit: „Ooooh!” Imediat, a continuat: „Îi urez tot ce-i mai bun”, făcând gesturi calde cu brațele. „De-abia aștept s-o întâlnesc. Nu am făcut-o până acum, dar sper că va fi în curând.” Ar fi putut fi un moment stânjenitor, întrucât vrajba din familie continuă, dar Kate a manevrat cu toată grația – iar pentru Mitchell a fost o secvență excelentă pentru știri (chiar dacă a pus întrebarea în toiul unei conferințe de presă despre educație).

Au existat mereu informații că ducesa este o excelentă mediatoare între prințul William și prințul Harry, dar nu știm ce se întâmplă în spatele ușilor închise. Ceea ce știm este că ea e o comunicatoare fantastică și, ca membru principal al familiei regale, este o comoară pentru palat. Nimic nu-i va zbârli penele – nici măcar o vrajbă în familie.