Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost filmați în timp ce se sărutau duminică într-un restaurant din Los Angeles, părând să confirme astfel zvonurile că şi-au reluat relaţia care a dominat presa de tip tabloid în urmă cu aproape 20 de ani, scriu Reuters și Agerpres.

Jennifer Lopez si Ben Affleck au fost surprinsi luni sarutandu-seFoto: Captura YouTube

Mai multe fotografii și o înregistrare video realizate de paparazzi şi publicate în New York Post luni îi arată pe cei doi artişti în timp ce se sărutau şi luau masa duminică alături de membri ai familiei cântăreţei şi actriţei Jennifer Lopez, în celebrul restaurant Nobu din Malibu, un cartier din vestul oraşului Los Angeles.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck, supranumiţi „Bennifer”, au format cel mai mediatizat cuplu de vedete din lumea întreagă la începutul anilor 2000, iar relaţia lor a fost intens prezentată în tabloide, inclusiv prin fotografii cu maşinile de lux ale celor două vedete şi imagini cu un inel de logodnă spectaculos, ce includea un diamant roz de 6,1 carate.

Cei doi artişti şi-au anulat însă brusc nunta în 2003 şi s-au despărţit câteva luni mai târziu.

În ultimele săptămâni, Jennifer Lopez şi Ben Affleck au fost fotografiaţi de mai multe ori în timp ce se aflau împreună în Los Angeles şi Miami, după ce artista şi fostul jucător de baseball Alex Rodriguez şi-au anulat logodna la jumătatea lunii aprilie, după o relaţie care a durat patru ani.

Fotografiile publicate luni sunt primele imagini oficiale în care Lopez şi Affleck sunt văzuţi sărutându-se în public după ce şi-au reluat relaţia.

Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cântăreţul Marc Anthony, cel de-al treilea soţ al ei, la doar cinci luni după despărţirea ei în 2004 de Ben Affleck.

La rândul lui, Ben Affleck s-a căsătorit în 2005 cu actriţa Jennifer Garner, de care a divorţat în 2018. Cei doi actori au împreună trei copii: Violet Ann, născută în decembrie 2005, Seraphina Rose, născută în ianuarie 2009, şi Samuel, născut în februarie 2012.