Michael Jackson i-a spus soției sale Lisa Marie Presley că îi este teamă că o să moară ca tatăl ei, Elvis, relatează Daily Express.

Michael Jackson si Elvis PresleyFoto: rollingstone.com

Regele Pop a murit pe 25 iunie 2009. Medicul legist a găsit cantități mortale ale medicamentelor propofol și benzodiazepină în organismul său.

Pentru fosta sa soție moartea starului i-a trezit amintiri dureroase despre pierderea tatălui ei cu peste 30 de ani în urmă pe 16 august 1977.

Lisa Marie a descris paralele despre modul în care cei doi au trăit, oamenii cu care s-au înconjurat, consumul de droguri și maniera în care au murit.

Ea a vorbit despre durerea cauzată de faptul că nu l-a ascultat pe Michael când acesta i-a spus despre temerile sale că va muri ca Elvis.

Michael și Lisa Marie s-au căsătorit pe 26 mai 1994. În pofida faptului că și-au apărat constant căsnicia în fața speculațiilor privind homosexualitatea lui Jackson, mariajul lor s-a destrămat la scurt timp după și aceasta a depus cerere de divorț în 1996.

În mod extraordinar, după moartea lui Jackson Lisa Marie a dezvăluit că aceștia s-au întâlnit în secret timp de 4 ani pentru a discuta despre împăcare.

Ea era una dintre puținele persoane în care starul avea încredere și simțea că Lisa Marie înțelegea nivelul extrem de presiune cu care se confrunta din cauza faimei sale.

De cealaltă parte Lisa a relatat că simtea că l-ar fi putut „salva” când erau împreună și a recunoscut după moartea acestuia că se simte vinovată că nu a făcut mai multe pentru a-l ajuta într-o postare publică sinceră și dureroasă făcută la o zi după moartea lui Michael.

S-a temut că o să moară ca Elvis

„În timp ce stau aici copleșită de tristețe, reflecție și confuzie cu privire la ceea ce a fost cel mai mare eșec al meu de până acum, privind la știri întâmplându-se din nou acum cu Michael aproape exact același scenariu pe care l-am văzut pe 16 august 1977 (un lucru pe care nu am vrut să îl mai văd niciodată), exact cum a prezis Michael, sunt cu adevărat, cu adevărat sfâșiată...”, a scris Lisa Marie Presley.

„Am vrut să îl salvez de inevitabilul a ceea ce tocmai s-a întâmplat. Familia sa și cei dragi au vrut de asemenea să îl salveze de asta dar nu știau cum și asta se întâmpla cu 14 ani în urmă. Cu toții eram îngrijorați încă de atunci că acesta va fi deznodământul”, a adăugat fiica lui Elvis.

Lisa Marie a descris o conversație care o bântuie pe care cei doi au avut-o în timpul mariajului lor când Michael a prezis ceea ce i se va întâmpla.

„Cu ani în urmă eu și Michael aveam o discuție profundă despre viață în general. Nu îmi pot aminti exact despre ce era vorba dar se poate ca el să mă fi întrebat despre circumstanțele morții tatălui meu. La un moment dat el s-a oprit, s-a uitat intens la mine și a spus cu o certitudine aproape calmă 'Mi-e teamă că o să sfârșesc ca el, că o să mor în modul în care a făcut-o el'”, a relatat Lisa Marie.

„Am încercat prompt să îl descurajez de la idee, moment în care el doar a ridicat din umeri și a dat din cap ca și când ar fi o certitudine despre care mă anunță, că el știe ce știe și cam acesta a fost finalul discuției”, a adăugat fosta soție a lui Michael.

Ea a vorbit de asemenea despre anturajul cu care s-au înconjurat atât Michael cât și tatăl ei:

„Lucrul cu care se corelează atât cu Michael cât și cu tatăl meu pe acest subiect este că ei au avut luxul de a crea orice realitate pe care și-o doreau în jurul lor. Ei puteau avea genul de oameni care să fie de acord cu ei sau nu, și dacă nu erau puteau fi înlăturați”.

„Când trăiești în această realitate neobișnuită într-un turn de fildeș cu o viață ca a unui zeu combinată cu dependența... atunci începi să ai probleme... A existat un moment foarte profund în care el a trebuit să ia decizia. Avea să rămână cu drogurile și vampirii (sicofanții) sau cu mine. Și el m-a dat la o parte”, a adăugat Lisa Marie Presley.

Citește și: